Kahve Tadımına Giriş - 2 AROMA SERİSİ POSTERİ

Kahve Tadımına Giriş - 2 AROMA SERİSİ POSTERİ
Kahvede tanımlayabileceğimiz yüzlerce farklı aroma var. Fakat başlangıçta bunları ayırt etmek ve tanımlayabilmek çok zor. Bunu sizler için daha kolay bir hale getirdik. Gelin kahvemizi daha yakından tanıyalım! 

"Kahve içince kahve tadı alıyorum, bana hepsi aynı geliyor” ya da "Farklı olduğunu anlıyorum fakat tanımlayamıyorum” diyenler için başlangıç seviyesinde kaynaklar hazırladık. Bunlardan biri basitleştirilmiş bir aroma serisi. 

Bu kaynağı hazırlarken kahvenin içinde tanımladığımız, bize çok yabancı olmayan, kolayca erişebileceğiniz aroma kaynaklarını baz aldık. Dahası, artık Türkçe bir kahve aroma serimiz var.

Bundan sonra kahve içerken 2 farklı kahveyi aynı anda demleyelim/sipariş edelim.(Sütsüz, şekersiz ve herhangi bir katkı maddesi eklenmemiş kahveden bahsediyoruz) Aroma serimizi ve önceden yayınladığımız "kahvemizi tanıyalım” görselimizi karşımıza alıp tadıma geçelim. Böylece iki kahveyi karşılaştırma şansımız olacak. Kendimize bir referans noktası belirlemiş olacağız. Kahvelerimizi koklayıp tadalım. Arasındaki farkları kaynaklarımıza bakarak tanımlamaya çalışalım. 

Baştan söyleyelim, bu aromalar çok belirgin olmayacak. Kayısı aroması, bir kayısı suyundaki gibi kendini belli etmeyecek. Çünkü kahvenin içinde doğal olarak bulunan ve hissedilen aromalardan bahsediyoruz. Günlük kahve rutininizi bir tadım alışkanlığına dönüştürün ve zamanla farklı aromaları daha kolay ayırt edebildiğinizi fark edeceksiniz!

Zamanla, farklı aromaları daha kolay ayırt edebileceksiniz.
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.