Yeşil Çekirdek Analiz Şeması

Yeşil Çekirdek Analiz Şeması
     Merhaba,

     Birlik Baharat & Kahve olarak bir süredir piyasada bilgiye talebin arttığını gözlemliyoruz. Bu da bizleri süreç boyunca edindiğimiz tecrübeleri, bilgileri paylaşmaya motive ediyor.

     Bunun için ilk adım olarak ücretsiz Bilgi Paylaşım Platformu'nu başlattık. Uzun süredir aynı sektörde çalıştığımız paydaşlarımızı tesislerimize davet etmeye, kahveyi daha yakından tanımak adına uygulamalar gerçekleştirmeye başladık. Olumlu geri dönüşler ve yeni talepler alıyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor. Sektörden davet edeceğimiz paydaşlarımızla bu etkinliğimize devam edeceğiz.

     Fakat takdir edersiniz ki merakı olan herkes ile bu çalışmayı gerçekleştirmemiz uygulanabilir değil. Buna çözüm olarak, oluşturduğumuz/oluşturacağımız içerikleri web sitemiz üzerinden paylaşmayı hedefledik.

     Aşağıdaki bağlantıdan, yeşil çekirdek analizinde kusurları sınıflandırmanıza, dökümantasyon sürecinize yardımcı olacak şemalar bulabilirsiniz.

     Kahvenin kalitesinin çok önemli bir ifadesidir yeşil çekirdek(ham) hali. Yeşil çekirdekte tanımlanmış kusurlar vardır ve bunların ölçülebilir olması için çeşitli sayım yöntemleri oluşturulmuştur.

     Sizlere, en yaygın olarak kullanılan Brazil New York yöntemi ve SCA yöntemine uygun iki şema sunuyoruz.

     Hata sayım yöntemleri ve detayları için internette araştırma yapmanızı, SCA kaynaklarına başvurmanızı öneriyoruz.


     *  SCA - analiz şeması indir.
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.